light-bg.com» За нас

За нас

Фирма „Лайт Консулт” ООД е създадена през 2006 г. като приемник на ЕТ ”Електро-Рангел Георгиев”. Основател и управител на дружеството е Рангел Георгиев, специалист в изграждането на електроинсталации с повече от 25 г. опит. Той започва кариерата си в едно от големите държавни предприятия СМК и участва в изграждането на големи и значими държавни обекти, като НДК в София, Драматичен театър Пловдив, Радио и телевизионен център Пловдив, МЕИ и редица жилищни кооперации.

През 1996 г. започва собствен бизнес с ЕТ ”Електро-Рангел Георгиев”, с което дружество изгражда редица промишлени предприятия, като фабрика „Рефан”, мандри в с. Домлян и с. Забърдо, верига казина „Лас Вегас” и мн. др.

От 2006 г. развива дейността си с „Лайт Консулт” ООД, която се налага на пазара с предлаганото качество, гъвкавост и бързина на изпълнение на възложените й проекти. Дружеството изгражда трайно партньорство с редица строителни компании като „Импулс Пропърти Груп” ООД, „Икос Доми” ООД, „Корект Инвест” ЕООД, СД Микрон, „Винпром Пещера” АД, Галакси Пропърти Груп и др.

Клиенти на фирмата са както юридически така и физически лица. Изгражда ел.инсталации по индивидуални дизайнерски проекти, парково и улично осветление, участва в обществени поръчки.